Scroll to top
© 2019-2021 JARDÍN MÓVIL. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS.

Alella – Viles Florides

Proyectos

Alella – Viles Florides

Viles Florides

Alella, municipi que pertany al moviment de Viles Florides, ja que compta amb tres Flors d’Honor, s’identifica plenament amb la filosofia de manteniment global de la via pública, dels parcs, dels jardins i dels racons, tenint en compte paràmetres de funcionalitat però també d’integració dels espais urbans a l’entorn i a la vida quotidiana amb l’ornamentació floral curosament escollida per oferir la millor imatge del municipi.

 

Aquest municipi del Maresme ofereix un panorama singular, a només 15 km de Barcelona. És un petit oasi de vinyes vora el mar, coronat per l’espai natural de la Serralada Litoral i marcat per l’empremta de dues grans rieres. Una combinació de colors, olors i sabors que transmeten natura, història, identitat i cultura vitivinícola. El vi i la vinya han definit el paisatge i la vida d’aquesta localitat que és l’ànima d’una de les Denominacions d’Origen més antigues i petites del territori català. Al paisatge singular, s’hi afegeix un ric i conservat patrimoni arquitectònic i una àmplia i variada oferta cultural.

 

 

 

    Alella Projecte Florit Alella Projecte Florit Alella Projecte Florit Alella Projecte Florit Alella Projecte Florit Alella Projecte Florit

    Post a Comment

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *